Amandamai6's Blog

Just another WordPress.com weblog

LATAR BELAKANG SYARIKAT

DMZ adalah Syarikat Induk Bagi DSG Network, Lembaga Pengarah mempunyai pengalaman selama 15tahun dalam Industri Pengiklanan Digital. DMZ adalah sebuah syarikat Pengiklanan Digital yang terbesar di Asia. Senarai pelanggan adalah terdiri daripada syarikat-syarikat korporat seperti KFC,Mc Donald,GIANT,Tesco,SAMSUNG,ACER ,MAC Apple,Montblanc,HTC,BMW,Toyota,Proton dll
Konsep yang diperkenalkan melalui DSG Network adalah sungguh unik kerana ianya adalah kombinasi Pengiklanan Digital & Network Marketing/MLM. DMZ selalunya menerima tempahan Papan Pengiklanan Digital daripada syarikat-syarikat korporat. Papan Iklan ini diletakkan di tempat tumpuan orang ramai seperti dishopping complex, dll. Bayaran yang diterima adalah amat tinggi mencecah berjuta ringgit dan ada sesetengah syarikat-syarikat korporat ini membayar 50% dengan Tunai dan selebihnya 50% dengan produk/baucer tunai kepada Syarikat DMZ.

Oleh itu DMZ mempunyai lambakan stok Baucer Tunai dari KFC,Mc Donald,Pizza-Hut,Watson dan produk-produk seperti LCD TV,handphone,Laptop pelbagai jenama dikenali seperti SAMSUNG,ACER,HTC untuk menghabiskan stok-stok ini maka saluran yang bertepatan ialah melalui DSG Network Sdn Bhd.

Advertisements

October 19, 2009 - Posted by | Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: